Bosuil

Royal Antwerp FC – de  Great Old –  is de oudste club van België. Het huidige stadion dateert van 1947.

De tweede fase, die nu loopt – de vervanging van tribune 4 – zal  de capaciteit van het stadion vergroten tot 23.000 zitplaatsen (voorzien voor juli 2020). Wanneer het project afgerond is, zal het stadion 33.000 plaatsen tellen.

De nieuwe tribune 4 telt 7.800 plaatsen en zal de nieuwe thuis zijn voor de meest fanatieke supporters. Ze worden dichter bij de pitch gebracht in een combinatie van staanplaatsen in het lower tier en zitplaatsen in het upper tier. De G-fans krijgen een plaats in beide tiers tussen de supporters

 

De nieuwe tribune 4 wordt ook de nieuwe thuis voor de jeugdafdeling van de club, met nieuwe kleedkamers, overdekte trainingsfaciliteiten, een leslokaal en medische zorg.

De nieuwe tribune 4 biedt ook extra trainingsfaciliteiten voor de eerste ploeg van RAFC met een extra kleedkamer, fysiotherapie, herstel- en rehabilitatiefaciliteiten en een nieuwe fitnesszaal.

De kantoren van de club en de ontvangstfaciliteiten worden geïntegreerd op de eerste, tweede en derde verdieping van het gebouw. Op de vierde verdieping zal een nieuw sportmedisch centrum gespecialiseerde diensten aanbieden aan de club en andere mensen en organisaties