Ons kantoor vindt u langs de Nieuwe Vaart in Gent. Een inspirerende hedendaagse werkplek in een gebouw met een ziel.
ROBUUST architectuur & onderzoek bvba

Frans Van Ryhovelaan 2a
9000 Gent
+32 (0)9 234 24 34
info@robuust-ao.be

BE 0536.816.905

Bereikbaarheid met de auto:

  • vanaf de E17/E40: neem de R4 richting Zelzate/haven … en rijd uit – sla linksaf naar de John F. Kennedylaan – volg tot aan het rond punt – neem de tweede afslag naar de Muide – sla rechtsaf aan het verkeerslicht – houd rechts aan en rijd over de brug – sla direct links af – rijd ca 1km verder en op uw rechterzijde ziet u de inrit voor de parking van oa Lidl – rij hierin en zoek de gereserveerde plaatsen voor ROBUUST
  • vanaf Gent Dampoort: neem op de rotonde de tweede afslag naar en rijd tot aan de 3e lichten – sla hier rechts af en rijd over de brug – sla direct links af – rijd ca 1km verder en op uw rechterzijde ziet u de inrit voor de parking van oa Lidl – rij hierin en zoek de gereserveerde plaatsen voor ROBUUST

Bereikbaarheid met de openbaar vervoer: station Gent Dampoort – lijn 3 – halte Steendam – lijn 5 – halte Frans Van Ryhove – bushalte voor de deur

instagram

Team

Donald Desmet

ir. architect | zaakvoerder

Donald is met zijn uitgebreide kennis en jarenlange ervaring, niet alleen op kantoor maar in hele duurzame bouwwereld een vaste waarde. Zijn eigen passiefwoning is dan ook één van de eersten opgericht in Vlaanderen.


donald@robuust-ao.be

foto Els Staessens

Els Staessens

ir. architecte | zaakvoerder

Els is leergierig, enthousiast en toegewijd. Els is de creatieve duizendpoot die in een handomdraai van het ene project in het andere duikt én er een erezaak van maakt om elk dossier op kantoor te kennen.


els@robuust-ao.be

Ruben Beeuwsaert

architect | vennoot

Ruben heeft al jaren ervaring in de tertaire sector en bouwde daar als projectarchitect bij signum+ een mooie portfolio op, met recente projecten als de Sleeptank in Oostende en alle nieuwe gebouwen op Volvo Gent. Sinds kort heeft hij ook mee zijn schouders gezet onder ROBUUST architectuur & onderzoek.


ruben@robuust-ao.be

Siemon Bosschem

ir. architect - stabiliteit | vennoot

Siemon staat als expert stabiliteit alle projectarchitecten op het bureau bij met raad en daad. Geen enkele vraag is hem te veel. Hij heeft in zijn jaren bij ROBUUST het onderzoeksluik 'stabiliteit' verder uitgebreid tot een solide 3-koppige afdeling.


siemon@robuust-ao.be

Tim Willem

ir. architect

Tim versterkt de technische peiler bij ROBUUST. Hij staat in voor stabiliteitsberekeningen allerhande, maar doet ook graag wat EPB-verslaggeving tussendoor. Van technische details ontwerpen bloeit hij helemaal open. Een perfecte aanvulling van ons team.


tim@robuust-ao.be

Sixtine Anseel

project architect

Toen ze voor het eerst ROBUUST binnen kwam gewandeld, werkte haar spontaniteit en architecturale nieuwsgierigheid meteen aanstekelijk! Sixtine brengt elke dag sfeer op kantoor, maar is met haar punctualiteit en gedrevenheid ook een onontbeerlijke schakel in het team geworden. Dat ze ons af en toe verwend met haar gezonde, maar toch heerlijk eetgewoontes nemen we er heel graag bij!


sixtine@robuust-ao.be

Shima Arambash

stabiliteitsingenieur

Shima volgde haar man van Iran naar België, die hier aan de slag ging als doctorandus. Met enkele jaren werkervaring in Iran op haar palmares en een diploma magna cum laude van de Azad universiteit, bleek ze de ideale ondersteuning voor onze stabiliteitsafdeling. Ze is een rustige, betrouwbare teamspeler die voor de heerlijkste zelfgebakken traktaties zorgt.


shima@robuust-ao.be

Gökçenur Delibaş

architect

Gökçe werkte al enkele jaren als architect in Turkije, maar kwam uiteindelijk nog naar België voor een extra master in de Architectuur. Momenteel vertoeft ze altijd ergens tussen Gent en Munchen, maar met haar hoofd en pc is ze altijd op het werk ;-). Haar grafische skills en renderbeelden van hoge kwaliteit, slaan ons dagelijks met verstomming.


gokcenur@robuust-ao.be

Eman Efaneh

architect

Eman deed reeds ervaring op als architecte in Jordanië en hier in België. Ze is vastberaden om de wereld van de architectuur te veroveren, vanuit een holistisch duurzaam totaalbeeld. Tijdens haar sollicitatie zei ze over haar motivatie om bij ROBUUST aan de slag te gaan: 'I want to work on the solution, not on the problem'. Daarvoor zit ze hier zeker en vast op de juiste plaats.


eman@robuust-ao.be

Julie Appelmans

ir.architect

Julie ging na haar opleiding eerst stage lopen bij een architectenkantoor gespecialiseerd in renovatie en restauratie. Bij ons wil ze ook de bredere bouwwereld leren kennen, maar haar voorliefde voor renovaties blijft. Ze werkt vandaag dan ook mee aan de grootschalige renovatie van 2 kantoorgebouwen, maar ook enkele kleinere particuliere verbouwingen.


julie@robuust-ao.be

Elke Meiresonne

stagiaire ir.architect

Met glans afgestudeerd als ir.architect, ging Elke bij ons aan de slag om de Vlaamse bouwwereld te verkennen. Ze wil zich zowel in architectuur, als stabiliteit en techieken verdiepen, om daarna te weten welke weg ze definitief wil inslaan in haar carrière. Een frisse wind die bij ons kwam binnengewaaid op kantoor.


elke@robuust-ao.be