Ons kantoor vindt u in de haven van Gent. Een ongewone, maar inspirerende omgeving.
ROBUUST architectuur & onderzoek bvba

Henri Farmanstraat 40
9000 Gent
+32 (0)9 234 24 34
info@robuust-ao.be

BE 0536.816.905

Henri Farmanstraat 44 9000 Gent

Bereikbaarheid met de auto:

  • vanaf de E17/E40: neem de R4 richting Zelzate/haven … en rijdt uit – sla linksaf naar de John F. Kennedylaan – sla eerste rechtsaf en volg haven … – sla tweede rechtsaf naar de Henri Farmanstraat
  • vanaf Gent Dampoort: neem op de rotonde de eerste afslag naar de Afrikalaan en rijdt uit – sla rechtsaf naar de John F. Kennedylaan – houdt rechts aan en rijdt over de tunnel – sla rechtsaf naar de Zuiddokweg – sla linksaf naar de Henri Farmanstraat

Bereikbaarheid met de openbaar vervoer: station Gent Dampoort – lijn 70 – halte Gent Scheeplosserstraat – 15min wandelen.

instagram

Team

Donald Desmet

ir. architect | zaakvoerder

Donald is met zijn uitgebreide kennis en jarenlange ervaring, niet alleen op kantoor maar in hele duurzame bouwwereld een vaste waarde. Zijn eigen passiefwoning is dan ook één van de eersten opgericht in Vlaanderen.


donald@robuust-ao.be

foto Els Staessens

Els Staessens

ir. architecte | zaakvoerder

Els is leergierig, enthousiast en toegewijd. Els is de creatieve duizendpoot die in een handomdraai van het ene project in het andere duikt én er een erezaak van maakt om elk dossier op kantoor te kennen.


els@robuust-ao.be

Manon Schramme

stagair architect

Na de schoolbanken koos ze er eerst voor om een paar maanden de wereld te verkennen, maar nu is Manon er helemaal klaar voor om de Vlaamse bouwwereld te verkennen. Een frisse wind die bij ons kwam binnengewaaid op kantoor. En of we het geweten hebben... wat een aanwist!


manon@robuust-ao.be

Siemon Bosschem

ir. architect - stabiliteit

Siemon staat als expert stabiliteit alle projectarchitecten op het bureau bij met raad en daad. Geen enkele vraag is hem te veel. Samen met Donald en Els zal hij het onderzoeksluik 'stabiliteit' van ROBUUST verder uitbreiden.


siemon@robuust-ao.be

Sixtine Anseel

architect

Toen ze voor het eerst ROBUUST binnen kwam gewandeld, werkte haar spontaniteit en architecturale nieuwsgierigheid meteen aanstekelijk! Sixtine brengt elke dag sfeer op kantoor, maar is met haar punctualiteit en gedrevenheid ook een onontbeerlijke schakel in het team geworden. Dat ze ons af en toe verwend met haar gezonde, maar toch heerlijk eetgewoontes nemen we er heel graag bij!


sixtine@robuust-ao.be

Eno D’Hondt

ir. architect

Eno is leergierig, vastberaden en sociaal geëngageerd! Hij heeft bovendien een resum buitenlandse ervaringen die op zijn cv blinken. Hier op kantoor heeft hij zich ontpopt tot projectarchitect met een voorliefde voor technische details. Bovendien is hij intussen de vraagbaak voor iedereen die met teken- of computerproblemen kampt.


eno@robuust-ao.be

Lieselotte Slembrouck

project architect

Lieselotte is intussen een vaste waarde op kantoor. Met haar daadkracht, haar gezonde portie nieuwsgierigheid en goesting om erin te vliegen, maakt ze elke dag op kantoor onvergetelijk...


lieselotte@robuust-ao.be

Rosa Cooke

stagair


rosa@robuust-ao.be