Ons kantoor vindt u langs de Nieuwe Vaart in Gent. Een inspirerende hedendaagse werkplek in een gebouw met een ziel.
ROBUUST architectuur & onderzoek bvba

Frans Van Ryhovelaan 2a
9000 Gent
+32 (0)9 234 24 34
info@robuust-ao.be

BE 0536.816.905

Bereikbaarheid met de auto:

  • vanaf de E17/E40: neem de R4 richting Zelzate/haven … en rijd uit – sla linksaf naar de John F. Kennedylaan – volg tot aan het rond punt – neem de tweede afslag naar de Muide – sla rechtsaf aan het verkeerslicht – houd rechts aan en rijd over de brug – sla direct links af – rijd ca 1km verder en op uw rechterzijde ziet u de inrit voor de parking van oa Lidl – rij hierin en zoek de gereserveerde plaatsen voor ROBUUST
  • vanaf Gent Dampoort: neem op de rotonde de tweede afslag naar en rijd tot aan de 3e lichten – sla hier rechts af en rijd over de brug – sla direct links af – rijd ca 1km verder en op uw rechterzijde ziet u de inrit voor de parking van oa Lidl – rij hierin en zoek de gereserveerde plaatsen voor ROBUUST

Bereikbaarheid met de openbaar vervoer: station Gent Dampoort – lijn 3 – halte Steendam – lijn 5 – halte Frans Van Ryhove – bushalte voor de deur

instagram

Team

Donald Desmet

ir. architect | zaakvoerder

Donald is met zijn uitgebreide kennis en jarenlange ervaring, niet alleen op kantoor maar in hele duurzame bouwwereld een vaste waarde. Zijn eigen passiefwoning is dan ook één van de eersten opgericht in Vlaanderen.


donald@robuust-ao.be

foto Els Staessens

Els Staessens

ir. architecte | zaakvoerder

Els is leergierig, enthousiast en toegewijd. Els is de creatieve duizendpoot die in een handomdraai van het ene project in het andere duikt én er een erezaak van maakt om elk dossier op kantoor te kennen.


els@robuust-ao.be

Ruben Beeuwsaert

architect | vennoot

Ruben heeft al jaren ervaring in de tertaire sector en bouwde daar als projectarchitect bij signum+ een mooie portfolio op, met recente projecten als de Sleeptank in Oostende en alle nieuwe gebouwen op Volvo Gent. Sinds kort heeft hij ook mee zijn schouders gezet onder ROBUUST architectuur & onderzoek.


ruben@robuust-ao.be

Siemon Bosschem

ir. architect - stabiliteit

Siemon staat als expert stabiliteit alle projectarchitecten op het bureau bij met raad en daad. Geen enkele vraag is hem te veel. Samen met Donald en Els zal hij het onderzoeksluik 'stabiliteit' van ROBUUST verder uitbreiden.


siemon@robuust-ao.be

Lieselotte Slembrouck

project architect

Lieselotte is intussen een vaste waarde op kantoor. Met haar daadkracht, haar gezonde portie nieuwsgierigheid en goesting om erin te vliegen, maakt ze elke dag op kantoor onvergetelijk...


lieselotte@robuust-ao.be

Manon Schramme

architect

Na de schoolbanken koos ze er eerst voor om een paar maanden de wereld te verkennen. Maar sinds 2019 is Manon bij ons aan de slag om de Vlaamse bouwwereld te verkennen. Een frisse wind die bij ons kwam binnengewaaid op kantoor. Vandaag is een volwaardige en onmisbare architect en ingenieur technieken in ons team. Ze houdt van afwisseling en veel klantencontact.


manon@robuust-ao.be

Tim Willem

ir. architect

Tim versterkt de technische peiler bij ROBUUST. Hij staat in voor stabiliteitsberekeningen allerhande, maar doet ook graag wat EPB-verslaggeving tussendoor. Van technische details ontwerpen bloeit hij helemaal open. Een perfecte aanvulling van ons team.


tim@robuust-ao.be

Sixtine Anseel

project architect

Toen ze voor het eerst ROBUUST binnen kwam gewandeld, werkte haar spontaniteit en architecturale nieuwsgierigheid meteen aanstekelijk! Sixtine brengt elke dag sfeer op kantoor, maar is met haar punctualiteit en gedrevenheid ook een onontbeerlijke schakel in het team geworden. Dat ze ons af en toe verwend met haar gezonde, maar toch heerlijk eetgewoontes nemen we er heel graag bij!


sixtine@robuust-ao.be

Ellen Bond

ir.architect

Na 18maand stage bij ons op kantoor, is Ellen nu officieel architecte. Ze heeft haar opgewerkt tot een polyvalente architecte, met heel veel kennis en bagage over gebouwtechniek.


ellen@robuust-ao.be

Orlin Manolov

architect

Op een zaterdagmiddag na een bezoekje aan de plaatselijke supermarkt klopte Orlin zomaar bij ons aan de deur om te vragen of we nog een architect zochten. Hij woont hier om de hoek en na werken in Brussel, Bulgarije en op nog zoveel plaatsen, leek werken op wandelafstand wel een verademing... en dat is het ook. Orlin brengt niet alleen onze 3D-printer en tekeningen tot een hoger niveau, maar ook onze kennis van de Bulgaarse keuken en tradities.


orlin@robuust-ao.be

Gökçenur Delibaş

stagiair architect

Gökçe werkte al enkele jaren als architect in Turkije, maar kwam uiteindelijk nog naar België voor een extra master in de Architectuur. Ze wil na de Turkse ook de Belgische bouwpraktijk onder de knie krijgen, dus is bij ons aan de slag als stagair architecte. Dankzij al haar ervaring de voorbije jaren, een echte aanwinst voor ROBUUST.


gokcenur@robuust-ao.be